Pulsa i snön

Det är en hel del snö ute, och så många promenader har det ju inte blivit denna veckan men idag var det dags.

Kläder på och sen var det dags att ut och gå, först var det Royals tur. Han var ute och plumsade på och gick en liten lagom runda. Första delen var hyfsat upptrampad men andra delen där hade inte många gått.
När han kom hem så kröp han upp i soffan för att mysa – och så äntligen var det min tur. Det var nästan som ett workout pass, först så kastades en snöboll åt höger ut i terrängen sen direkt när jag vände mig och så flög det en snöboll till vänster om stigen. Så jag sprang, ja eller mer korrekt skuttade som en hare i ett sick-sack mönster halva rundan. Trodde att jag såg ett rådjur så jag skuttade iväg, men det var bara en synvilla så jag skuttade tillbaka till matte.

Vi vilade en stund på boxlången, allihopa! Det var trångt!.
Först la husse sig, och sedan matte, då kom jag och buffade och tyckte jag skulle kunna få plats också
Jag är ju inte så stor utan kan rulla ihop mig ganska så väl. Vid detta laget var det ganska trångt och lite av min rumpa hängde utanför. Då kom problemet – Royal ville också vara med. Han är varken liten eller nätt eller har förmågan att rulla ihop sig – så upp kom herr elefant.
Han la sig uppe på husse och matte och det var ok, men att han även låg lite på MIG – det var inte ok!.
Jag vill väl inte att hans tassar ska ligga på min rygg (även om det var täcke emellan) så jag blev surkärring och började grymta. Matte sa att jag fick skärmpa mig , men hihi det var nog för att få Royal att gå ner
(Herren på täppan är alltid en kvinna… eller ??) Men sen så knölade husse ihop sig lite till så Royal kunde få plats – och sen låg vi där alla 4 och mös.

Till kvällen serverades det var sitt märgben som ett litet lördagssnack, först åt jag mitt och sedan tog jag merparten av Royals också, han hade gått upp där uppe … undrar om han tiggde till sig något annat smasken av matte eller om man bara vilade…. ??