Rent o bränt

Idag så tvättade matte våra täcken.
Så nu luktar mitt täcke lite bättre… jag har ju helt glömt bort att berätta att matte lyckades bränna mitt täcke häromdagen. Det var lite kallt/fuktigt och matte skulle bara hålla det framför kaminen, men precision är ju inte ledordet här. Utan delar av fodret kom i kontakt med kaminen, så det brändes till. Mitt täcke luktade sedan riktigt pecka börk.
Men idag så var det nytvättat och luktade bra mycket bättre. Det är inte bara täcket som fått sig en uppfräschning både huset har fått utstå en städomgång och både även vi blev attakerade. Öronrensning, kloklippning och tänderna fejades till, men jobbigast av allt var trimmningen av håret mellan tårna, framtassarna är ok, men baktassarna. Det bara går inte, jag är så SUPERkittlig på baktassarna att jag nästan kryper ur skinnet.

Stolt som en tupp gick jag sedan på promenad i mitt rena fina täcke, men det blev inte sen superlång runda som det brukar på helger utan bara en lite lagom runda. Den packade snön gjorde att det på sina ställen var lite halkigt och så och de där tvåbenta har varken balans eller klor så det var lite gnälligt från dem.

Sen testades det lite av de gamla goda trixen från min ungdoms dagar, och japp de sitter där!