Återbesök -ommöblering

Instrormande som en virvelvind kom matte,
nästan slängde ut och i trädgården för att kissa.
Täckena ut och på mig och så gick vi mot bilen,
Scarlett blev så orolig att hon skulle bli lämnad ute på tomten så hon öppnade grinden själv och sprang fram.
In i bilen och sen skulle vi åka, men halli hallå matte hade så bråttom att hon glömt kopplena så hon fick rusa in igen.

Brummade iväg i bilen nästan med en sladd, och sen i moddsträngarna så jazzade för oss bak i bilen.
Väl framme så lämnade vi Scarlett i bilen och gick in till min favo – Tobbe veterinär.
Det blev vår tur nästan medsamma, Tobbe sa hej och jag jazzade med hela kroppen och svansen propellade i superfart. Sen så tittade han på mina ögon, la i ett neonlysande klet i dem och tittade med ficklampa, det såg jättefint ut, och allt har läkt.
Samtidigt som han tittade mig i ögonen så pussade jag honom över hela armarna, lite åt ko-slick hållet blev det, matte tyckte jag skulle sluta och höll mig lite i läpparna…. det skulle hon inte ha gjort!!!!
För det resulterade i att jag andades ut kraftigt genom nosen – och ett fint snor regn spred sig över hela ansiktet på Tobbe… efter det så tog han på sig eau-de-cologne eller vad det heter men det luktade handsprit så han har inget bra doftstil. (och det fick mig att nysa en gång till)

Väl ute i igen så åkte vi och hämtade husse och sen kom vi hem, till en god liten eftermiddagsvila.

Sen så hände det grejor och mattor och möbler flyttades runt, det blir inte så dumt för nu fick vi en stor öppen plats att busa på, men förste vakten Scarlett är lite missnöjd för utsikten har förändrats och boxlången ger nu endast utsikt på en vägg istället för en grusväg med förbipasserande….