Vinden biter

Det blåser och är kallt ute så det är som om någon går och biter en i örsnibbarna när de flaxar för vinden.

Det är också konstigt för vattnet är inte riktigt vatten längre och det är folk som är ute och går på det konstiga vattnet, jag testade lite i kanten men där var bara konstigt och halt.

Något mer spännande denna helgen har inte hänt, vi har fått långa härliga promenader i blåsten och kylan och sen så har vi busat och rusat runt på tomten. Med täcke på så funkar det bra att vara en stund och härja runt. Lite godisletande har vi också gjort, men jag måste säga att det hade sina fördelar på nyår när Scarlett var lite rädd och inte kastade sig ut – får då hade jag äntligen en chans att få i mig lite smaskigheter innan ‘dammsugaren’ hade rusat över allt.

Jag tar det med ro och sen går jag bort till matte och ‘klagar’ med stora stora sorgsna boxerögon, över att jag bara får en bråkdel av det Scarlett rusar och damsuger i sig. Då kickar rättvisan in och jag får lite vid sidan om. Så vem är smartast?
Den som jobbar hårt eller den som vet att utnyttja situationen och efter hårt träning lärt upp de tvåbenta till ganska hyfsad lydnad…. ja vad tycker du ??