Nytt men ändå som förut

Idag så bar det iväg igen, ut på promenad som fast det var kvällen så åkte vi in i bilen.
In i bilen åkte också simgrejorna.

Ahha det var simdags igen – men husse han kan liksom bara inte köra bilen, vi vet hur det ska köras och att det tar lång tid- men han körde bara en kort stund och sedan sa dem att vi var frame.
Suck de där tvåbenta kan inte mycket…

Men man tror det inte, för vi var på ett helt nytt ställe men de hade också en bassäng,
inte likadan men en härlig bassäng. Först så skulle man duscha tassarna, men de var superläskigt för man skulle gå upp på ett ranglig ramp i plast för att komma till en hunddusch – nope det fanns inte på min världskarta så husse fick ager lyftkran. Scarlett var lite mer intresserade av att gå upp men även hon fick åka lyftkran – men denna gången av matte ( och Scarlett är tung och det var högt… och matte är varken lång eller start men de fick ihop det till sist.)
Sedan var det dags att gå i bassängen, nope tvärstopp! Det var en trappa som gick rakt ner i vattnet, ingen ramp utan en trappa…gillar INTE. Så husse fick i badbyxor och sedan lyfta i mig, sen tuffade jag på ganska bra i bassängen. men när jag behövde vila så stod jag på klorna i trappan och husse fick hålla emot. Det där med trappa tyckte Scarlett också var läbbig, ja iallafall en liten stund, sen tyckte hon att det var helt ok och till och med satt mitt i trappan med halva kroppen i vattnet och halva ovanför för att sedan kasta sig i och plaska runt. Efter att ha simmat ett bra tag och fått jaga leksaken som kastas hit och dit ja då var det dags att gå upp och duscha. Lyftkranen husse fick agera igen för att jag skulle komma upp i duschkaret men denna gången var jag mer avslappnad och stod på tassarna istället för tidigare på klorna så det tar sig.

Hur som, det där med att simma är bra härligt!